BENG expert monumenten

28 juli 2023By kreukarcGeen categorie

Naast de opleiding BENG expert bestaande bouw heeft Marjolein Kreuk ook de BENG expert monumenten gevolgd. Voor de verduurzaming voor alle gebouwen in de bestaande gebouwenvoorraad kunt u bij ons terecht voor een advies.

Update

31 juli 2017By kreukarcBijzonder, interieur, RENOVATIE, transformatie, Uitbreiding, WONINGEN

Even een update van de laatste ontwikkelingen bij KREUK architectuur op gebied van meubel- en interieurontwerp, wonen, scholenbouw, horeca, transformaties en renovaties. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisering van een appartement in een oud schoolgebouw in het Zeeheldenkwartier te Den Haag. Een stoer en ruimtelijk appartement is gecreëerd, met betonbalken in … Read More

publication archdaily

23 november 2015By kreukarcGeen categorie

Ook internationale interesse in het opgeleverde project De Oude Bibliotheek op archdaily.com: klik op deze link ———————————————————————————————————————————————————————————————————————— International publication of project The Old Library op archdaily.com: klik op deze link  

publicatie Bouwwereld

20 november 2015By kreukarcGeen categorie

In het vakblad Bouwwereld,  Bouwtechniek voor professionals,  is vandaag een artikel over project de Oude Bibliotheek verschenen. De titel van het artikel luidt : installaties uit beeld in oude bibliotheek. De installatieadviseur en aannemer zijn aan het woord over dit bijzondere project in Delft.   Klik op deze link om het artikel te lezen.  

Try outs STECK Delft

15 september 2015By kreukarcBijzonder

Afgelopen weekend zijn de eerste try-outs in het nieuwe muziekcafé STECK geweest. De officiële opening volgt wanneer alles ingeregeld is qua geluid. STECK is een samenwerkingsproject van KREUK architectuur en TENSE ontwerp. Geluid- en muziekinstallaties by DEP. Fotografie Remy Vaartjes.

Kromstraat Delft

25 mei 2015By kreukarcGeen categorie

Er wordt aan een tweetal projecten gewerkt in de Kromstraat te Delft. Eet- en proeflokaaltje de Kurk gaat in 2015 vernieuwen en aan de overzijde wordt aan een nieuwe bar | podium genaamd STECK gewerkt. In augustus zal STECK haar deuren openen.

website 2015

20 januari 2015By kreukarcGeen categorie

Na 15 jaar KREUK architectuur is het tijd voor een nieuwe site! Heel veel plezier bij het bekijken van de projecten van de afgelopen jaren en kom regelmatig nog eens kijken voor de laatste updates.