Even een update van de laatste ontwikkelingen bij KREUK architectuur op gebied van meubel- en interieurontwerp, wonen, scholenbouw, horeca, transformaties en renovaties.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisering van een appartement in een oud schoolgebouw in het Zeeheldenkwartier te Den Haag. Een stoer en ruimtelijk appartement is gecreëerd, met betonbalken in het zicht, een corten stalen bar, rvs keuken, badkamer met beton ciré maatwerk badkamermeubel, ruime inloopdouche en fotostudio. Binnenkort volgen de foto’s van dit bijzondere project.

Afgelopen maand is eet-en proeflokaal De Kurk in Delft heropend in een nieuw jasje. Het café-restaurant heeft een enorme metamorfose doorgemaakt, waarbij het restaurant en het café nu nu van elkaar gescheiden zijn. De keuken is verplaatst buiten het pand en  het restaurant is geheel voorzien van nieuw meubilair, een nieuwe buitenbar van gebruikt meerpalenhout en zink, nieuwe rode luiken die het restaurant ’s nachts scheiden van het café. In het café zijn verzinkt stalen elementen met meerpalenhout, kurk, bijzondere verlichting, het herplaatste zweefvliegtuig en de snackbar de eyecatchers. Binnenkort zijn de foto’s op de site te zien.

In samenwerking met K.A.S. is ontwerpend onderzoek gedaan naar de transformatie van een basisschool en een kinderdagverblijf tot Praktijkschool te Delft. Dit bijzondere onderwijsproject voor Pro Grotius is in opdracht van Stichting Mevrouw Meijer gedaan en heeft een prachtig resultaat opgeleverd waar iedereen trots op mag zijn.  Zie verder op de site meer over dit project.

Na een geslaagde pitch is onlangs gestart met het ontwerp van een zevental entrees aan de Roland Holstlaan te Delft. De bouwcommissie die de 112 huishoudens vertegenwoordigd is enthousiast over de plannen die recht doen aan het gebouw uit de jaren ’60, maar welke een vernieuwend tijdloos en modern uiterlijk krijgen. Meer licht, lucht en fijn thuiskomen voor de bewoners van de galerijflat.

Tot slot nog een bericht over STECK. Na de opening 2 jaar geleden heeft de club/podium recentelijk een uitbreiding gekregen en is het nu ook mogelijk om te relaxen in deze toffe bar. In een prachtig artikel in het interieurvakblad PI zijn deze plannen na te lezen in dit artikel: PI artikel STECK . Foto’s zijn te zien op de site.